16 Mart 2021 Salı

4 Yeni Kitaplarım - Mart 2021

Yeni kitaplarımı göstermek için geldim :D Her ay yaptığım alışverişler sonucunda bu aykilerin de ilk kısmı geldi. Evet ilk kısmı... ikinci kısım sipariş henüz verilmedi ama sepet oluşturuldu onu da bu hafta vereceğim :D 

Bu alışverişimi kitapyurdu.com adresinden yaptım. Zaten her ay düzenli alışveriş yaptığım için orada ekstra %5 indirimim vardı onu kullandım. 5 kitap aldım :) 

Yabancı Yayınları, Pegasus Yayınları ve Otantik Kitap ile yaptım alışverişimi. Heyecanla beklediğim kitaplardı elime geçince aşırı mutlu oldum. Ancak... ne yazık ki Erdem Yılı kitabı derleme baskısı gönderilmiş, sanırım bu edisyondan falan geçmemiş basımı. Bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum. İnstagramda yayınevine yazdım bakalım nasıl bir dönüş alacağım. 

Neyse... bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağım... ilk defa böyle bir durumda kaldım. :( kitaba dair hevesimi çok fena kırıyorlar şuanda... 


Neler aldığımı sıralı yazmak gerekirse; 

  • Kağıt Prenses - Erin Watt
  • Erdem Yılı - Kim Liggett
  • Cesur Gardiyan - Elizabeth Hoyt
  • Kadın Koruma - Selma Kahraman
  • Avcı'nın Kızı - Mahinev

Aralarında okuduklarınız varsa yorumlarınızı beklemedeyim :)



4 yorum :

  1. Çok güzel kitaplar almışsın! Erdem Yılı'nı ben de aldım, bakalım nasıl çıkacak 🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleer ❤️ Kitapyurdu değişim yapıyor, iletişime geçtim değişim yapacaklar öyle olursa sizinki de deneme nüshası iletişime geçin aldığınız siteyle :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın