10 Mart 2021 Çarşamba

0 ALINTILAR // Aşkın Nur Karataş - Ateşli (Araf Serisi #3)


Ve yine bir alıntılar postu. Ben  böyle postları yazmayı çok seviyorum. Arada dönüp okuduğumda çok güzel geliyor ve keyif alıyorum. Kitabı hatırlamama da yardımcı oluyor. Tabi arada instagrama da alıntı atmama da neden oluyor :D 

Bu arada kitap Araf Serisi'nin 3. kitabı Ateşli, seriyi sıralı gitmek gerekir çünkü kitabın sonuna doğru ya da son bölümde bir sonraki karakterin hayatına bir dokunuş yapıyor o yüzden sıralı gidilmesi gereken bir seri. 

Ayrıca bu seri oldukça erotik aşk romanı kategorisinde dolayısıyla bu türün okuru değilseniz okuyup kitabı gömmeyin. Bu türü severseniz ve okumaktan rahatsız olmayacaksanız okuyun. 

Kitabın şimdi size sıralamasını vereceğim ondan sonra da alıntılarıma geçeceğim. :) 


Sıralamayı da verdiğime göre alıntılara geçebilirim :) 


 

Uçuş anonsu yapılmıştı ve pilot kemerlerini bağlamalarını söylüyordu. Monica kemerini bağlarken, Richard'da kendi kemerini bağladı. 

"Şimdiden seni uyarayım göreceğin şey seni dinlemeye hazır adamlar olmayacak. Biz kuralsız, yaramaz, serseri ama yetenekli piç kurularıyız."

Monica tek kaşını kaldırıp adama manidar bir bakış attı. 

"Bende kuralcı, dakik, inatçı ama başarılı bir sürtüğüm. Bu benim işim, siz benim müşterilerimsiniz ve kontrat süresi boyunca bu sürtük konuşur."



*****


Richard kolunu Monica'nın koltuğunun arkasına koyarak gerindi. 

"Bu akşam izinli olduğuna göre... Yaramazlık yapmak için özgür müsün?"

Monica ona dönerek bacak bacak üstüne attı. Onunla oynamaktan hoşlanıyordu. 

"Sanırım."

"O halde, kur yapabilir miyim?"

"Yapabilirsin ama karşılık alacağına söz veremem."



*****


"Bunu neden yapıyorsun?"

Richard'ın kaşları havalandı.  Sorunu anlamamış gibi görünüyordu.

"Neyi, neden yapıyorum?"

"Neden benimle ilgileniyorsun?"

Richard sanki evrenin sırrını açıklamasını istemiş gibi yoğun bir düşünceyle Monica'ya bakıyordu. Genç kadın gözlerini ondan alamıyordu. Richard'ın bakışları çok yoğundu.

"Bunu defalarca açıkladım zaten Monica. Seninle ilgileniyorum çünkü gerçek bir kadınsın. Yapmacık ya da sahte hiçbir yanın yok. Bugüne kadar düzüştüğüm kadınların hepsi sadece benim tatmin olmam ile ilgileniyordu. Ünlü bir adamı tatmin etmek isteyen kadınlar... Bu çok ucuz bir şey ve bende berbat bir herif olarak bunun olmasına izin verdim."

Genç adam duraksadı. Yüzünü biraz daha Monica'ya yaklaştırarak kadının şaşkınlıkla açılmış ağzına ve kocaman olmuş yeşil gözlerine bakarak gülümsedi.

"Oysa sen, başından beri kendi zevkinin peşindesin. O gece bizimle birlikte oldun çünkü bedenin açtı. Tek derdin içindeki zevk düşkünü, çılgın kadını doyurmaktı. Benimle yatıyorsun çünkü bundan zevk alıyorsun. Ben umurunda bile değilim. Tek düşündüğün zevk almak..."

Monica yaptığı şeyin ortaya çıkmasından dolayı utanmıştı. Kuşkuyla "Ve sen bundan hoşlanıyor musun?" diye sordu.

Richard kocaman bir sırıtışın ardından Monica'nın koluna dokundu. Ufacık bir dokunuş kadının teninde yayılan bir kıvılcım yaratmıştı. 

"Gerçek olmana bayılıyorum."



*****


Richard kollarını Monica'ya sararak onu kendine çekti. Monica bu yakınlıktan rahatsız olmuştu. Kıpırdayarak uzaklaşamaya çalıştı fakat Richard'ın gücü buna engel oldu. 

"Biraz kal böyle. Hoşuma gitti."

Monica rahatsız değildi hatta hoşuna gitmişti ama seks partneri ile sarılarak yatmak... Siktir et.

"Kadınları rahatlıktan sonra böyle sarılıp yatıyorsan senden vazgeçmek zor olmalı."

Genç adam sırıttı. Çapkın sırıtışıyla tüm kadınların bacaklarını titretebilirdi. 

"Genelde işim bitince sıvışan türdenim. Benden vazgeçmemeni sağlayacaksa seni rahatlattıktan sonra ahtapot gibi sarılabilirim."



*****


"Orada o evde olmanın bir nedeni vardı. Benim için çok zor olan bir dönemi atlatmama yardımcı olman için seni oraya çağırdım ve ilk defa Alex'in ölümün yıldönümünde kendimi eksik hissetmediğim anlar yaşadım. Senin sayende... Sana aşkımı itiraf ettim ve senden dünyaları önüme sermeni beklemedim. Sadece bana gülümsemeni bekledim. Beni deli gibi korkutan şeyi fark ettin ama bununla mücadele etmem için sana ihtiyacım olduğunu göremedin. Senin sorunlarını ve korkularını dinledim ama sen kaçtın!"



*****


"Ne yapmak istiyorsun Richard?"

Richard kararlı bir tavırla arkasına yaslandı. Kollarını göğsünde birleştirmişti. Gerilen kol kaslarında dövmeleri daha da açığa çıkmıştı. 

"Senin, benimle olmanı istiyorum. Saklanmadan, kısıtlamalar, kaçışlar olmadan. Ciddi bir ilişki istemediğinin farkındayım bende ciddi bir şey istemiyorum. İşler ciddileştiğinde asıl önemli şey olan duygular, hisler ölüyor gibi... Ben duygularımı sonuna kadar yaşamak istiyorum. Sana yaptığım itirafla samimiydim. Kendini bana bir kere bırak Monica, pişman olmayacaksın."

Monica sıkıntıyla soludu. 

"Ben pişman olmayacağım peki ya sen? Her şekilde kendini benimle harcıyor olacaksın, ciddi veya değil."

Richard'ın çenesi kasıldı.

"Bir kez daha benim karşımda kendini önemsizmiş gibi göstermeye kalkma. Bunu hissetmediğini ikimizde biliyoruz. Ne olursa olsun sen kendini olduğun gibi seviyorsun. Hatalarınla, sırlarınla, duruşunla ve bende seni olduğun gibi seviyorum. En ufak parçaların bile içime işledi, anla bunu."



*****


"Josh'a izin vereceğim ve New York'a gideceğim."

Monica hala anlamıyordu. O halde istemediği neydi?

"Ben..."

Richard, genç kadının sözünü kesti. 

"Evet, seni istemiyorum. Yanımda, yakınımda..."

"Beni korumaya çalışıyorsan..."

"Seni korumaya çalışıyorum. Kendimden, ondan. Onunla bir kez daha karşılaşamazsın. Anladın mı? Seni kandırmayı deneyebilir, sana dokunabilir. O pislik hasta Monica. İçimde hasta bir pislik taşıyorum, kafamın içinde. Her boku yer ve beni vicdan azabıyla baş başa bırakır. Bunun sonunda benden şimdi olduğundan daha fazla nefret edersin."



*****


"Gözlerimin içine bak ve bana beni sevdiğini, vazgeçmeyeceğini söyle." Monica o an bunu söylemek istedi. İstediğini almak için değil hayır. Gerçekten tam olarak böyle hissettiği için...

"Seni seviyorum. Vazgeçemem... Bu yenilmek olur öyle değil mi? Ben yenilmeyecek adar güçlü bir kadınım." Richard yerinden kalkarken Monica'yı da kucakladı. Genç kadın kıkırdarken nereye gittiklerini çok iyi biliyordu. 

Richard gözlerinin içine bakara, "Tandığım en güçlü kadın." diye fısıldadı.



*****


"Monica, seni delicesine seviyorum. Beni ölesiye mutlu ediyorsun ve bir cehennem kadar ateşlisin. Her şeye sahip olmam sence de adil mi?" Monica ağlamaklı bir sesle onu cevapladı. 

"Peki ya senin, benim için her şey olman adil mi?" Richard yukarıya çıkarak onun usulca yanaklarına süzülen yaşlarını kuruladı.

"Sonsuza dek, sen ne istersen o olurum. Bunu hala anlamadın mı?" Monica anlıyordu. Richard'ın ateşi asla sönmeyecekti ve Monica onu sevmekten asla vazgeçmeyecekti. Monica bir şeyden daha emindi. 

Muhteşem ve kusursuz seks söz konusu olduğunda hissetmek ve sevmek esastı. İşte bu yüzden Richard onun için zevkin ve aşkın kaynağıydı. 

 





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın