20 Eylül 2023 Çarşamba

0 Kei Koga - Brutal 3 İtiraflar


~~~*~~~
Zayıfları hedef alan aşağılık bir suç... 
Affedilemez!
~~~*~~~ 

 
Veee seriye hızla devam ediyorum ama şuan çıkmış olan son kitabı okudum. Şimdi 4. ve 5. kitabı bekleyeceğim mecburen... 

Yakışıklı ve başarılı dedektifimiz iş başında 😎 Resmen intikamları da olması gerektiği gibi... hani derler ya su testisi su yolunda kırılır diye dedektifimiz de tam olarak öyle intikamlar alıyor. Sevdim adamım seni 😎

Her kitabın yorumunda söylüyorum ama söylemeye devam edeceğim... seri +18 bir seri... şiddet içeriği var ve bazı bölümlerde argo kelimeler ya da cinsellik de içeriyor bu yüzden kesinlikle yaş ortalaması tutmayanlar okumasın. 


~~~*~~~
Umutsuzluk en ilham verici fon müziği.
~~~*~~~ 


Bu kitabın konusuna değinmek gerekirse; Dedektif Hiroki, iki olaya dahil oluyor... bunlardan biri sosyal medya fenomeni olma yolunda insanları harcayan bir genç ve bu gencin insanlara nasıl zararlar verdiğini görüyoruz bunun üzerine de Dedektif Hiroki olaya dahil oluyor. Bir diğeri de üç genç adamın sırf canları istiyor diye evsizlere yaptıkları işkenceleri ki bu işkenceler onların barınaklarını yakmak ve öldürmek oluyor.... onlara tesadüfen denk geliyor ve onlara da yaptıklarını ödetecek şekilde intikam alıyor. Yani Dedektif Hiroki her zaman ezilenlerin ve hakkı yenenlerin yanında boy gösteriyor. 

Kurgunun gidişi, olay örgüsü ve olaylara dedektifin dahil olma şekilleri çok güzeldi. İnsanların kendi çıkarları ve zevkleri için başkalarına nasıl zarar verdiğini yine eşsiz çizimlerle ortaya serilmiş. 

Çok severek ve keyifle okudum ve cidden hoşuma giden serilerden oldu. Umarım devamı için çok beklemeyiz. 

Kitaba dair puanım 5 üzerinden 5 veriyorum. 🌟🌟🌟🌟🌟


~~~*~~~
Şimdi tam mevsimi! Çaresizliğin... 
Hasat Zamanı!
~~~*~~~ 




Kitabın adı     : Brutal 3 - İtiraflar
Orijinal adı     : Brutal 3
Yazarı            : Kei Koga
Çizer              : Ryo Izawa
Çevirmen        : Yaren Kıroğlu
Seri Bilgisi       : Brutal #3
Yayınevi          : Athica Books
Sayfa sayısı     : 168

Kitabın tanıtım yazısı: 

İFLAH OLMAZ KÖTÜLÜĞE UMUT VERMEK.


Başkalarının talihsizliklerinden faydalanan vicdansız bir yayıncı. Güçsüz insanları kullanan evsiz avcısı bir üniversiteli.

Ardına bakmadan kötülük yapanlara, Büyükşehir Polis Departmanı Birinci Soruşturma Bürosu'nde Görev Yapan Dan Hiroki yine bir darbe vuruyor.






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın