1 Ocak 2024 Pazartesi

0 Hoş Geldin 2024!


 HERKESE İYİ YILLAR 😀😀

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 

Aslında 2023 başlangıcından felaketlerle başlayan bir yıl oldu. Depremlerimiz, şehitlerimiz derken bir de bir savaşa tanık olduk... aslında daha kötüsü olamaz dediğimiz noktada daha kötüsünü gördüğümüz bir yıl oldu. 

Özellikle yaşadığımız deprem ve sonrasında her an duyduğumuz şehit haberleriyle yüreğimizde yangınla geçirdiğimiz zamanlarımız oldu. Ama her şeye rağmen hayat devam etti ve bir şekilde herkes sabah kalkıp günlük rutinine dönmek zorundaydı. 

2024'de de umarım her şey daha iyi olur diyerek girdik. Daha iyi haberler alacağımız, kahkahalarla geçireceğimiz günlerin olacağı bir yıl olur. En büyük umudumuz da bu zaten. 

Yeni bir yıl ve 365 günlük yeni bir hikaye yazacağımız bir yıl olsun. 

Mutluluklarla, kahkahalarla dolu, aşk ve sağlıkla, her şeyden önemlisi de sevdiklerimizin yanında olacağı, daha iyi bir yıl olsun. Bu sefer acılarla değil de mutlulukla anımsayacağımız bir yıl olmasını diliyorum. 

Her şeyin yanında tabi ki daha bol kitaplı ve daha uygun fiyatlı kitaplarla geçireceğimiz bir yıl olsun. Çünkü yayınevleri telif haklarını aldıkları ve bu yıl çıkaracakları kitapları duyurdular. Bizlerde hepsine göz koyduk neredeyse 🙈 bu yüzden de bir başka dileğim de uygun fiyatlarla, bolca indirimle olan bir yıl olsun. Fahiş etiket fiyatları görmeyelim daha fazla. Amin 🙇


HERKESE MUTLU VE İYİ BİR YIL DİLERİM. 

😀💜💖




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın