24 Haziran 2021 Perşembe

2 Yeni Kitaplarım - Haziran 2021

Bu ayın son siparişi de elime ulaştı. Bu siparişimi kitap365.com üzerinden yaptım. Kitapların bazıları ön siparişteyken aldığım için baya beklemem geldi ama temin edilmesiyle ve kargoya verilip elime ulaşması 2 gün sürdü. Çok hızlıydı ve ben bu siteyi seviyorum, çünkü hiçbir sorun yaşamıyorum ayrıca birçok kitabı da bulabiliyorum. 

Ayrıca yine edebiyat dergileri göndermişlerdi ve aynıları bende olduğundan dolayı bu tür dergileri okumaktan hoşlanan bir arkadaşıma hediye ettim. Dergiler için de ayrıca teşekkür etmek gerek :) 

Uzun zamandır beklediğim tek kitap Elle Kennedy kitabıydı ve bir serinin daha sonuna geldik. Okusam mı bir süre beklesem mi kararsızım ama sanırım beklemeyeceğim çok fazla ya hafta sonu ya da önümüzdeki ayın ilk günlerinde başlarım kitaba. Umarım Nemesis bu yazarı bırakmaz. 

Bu arada ilk defa çizgi roman tarzında bir kitap aldım. Çok merak ediyorum, hiç deneyimlemediğim bir tür bakalım nasıl olacak. Yanılmıyorsam da bir serinin ilk kitabı :) Heyecanlıyım.. hem de çok :)



Neler aldığıma gelirsek; 

  • Elle Kennedy - Cesaret
  • Eddy De Wind - Son Durak Auschwitz
  • Ali Novak - Gönülçelenler
  • Pınar Gencal - İtalyan Usulü Aşk
  • Kalp Çarpıntısı 

Arasında okuduklarınız var mı? Ya da merak ettikleriniz öncelik verebilirim :) Ama sanırım ben en önceliği Kalp Çarpıntısı'na vereceğim :)




 

2 yorum :

  1. iyi okumalar, kitaplardan ziyade yandaki pofuduk dekorlar ilgimi çekti. sizin eseriniz mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renkli domatesler annemin eseri, ben o kadar becerikli değilim ama annem yaptı 🥰

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın